ITT VAGYUNK ÉS MEGOSZTJUK AZ ERŐT - MISKOLC

Április 21-én reggel érkeztünk meg Miskolcra, hogy Pécs és Szeged után itt is találkozhassunk egy közösségi fesztivál tréning keretei közt a helyi aktivistákkal. A helyi szervezet, a MiMás - Miskolci Mások Egyesület bár kis létszámmal, de annál nagyobb lelkesedéssel vetette bele magát a munkába.

A helyi lehetőségekhez alkalmazkodva a korábbiaktól kissé eltérő struktúrában, de beszéltünk a közösségszervezés formáiról, az önkéntestoborzásról, az online és offline kommunikációs csatornák felhasználásáról és az ezekhez hátteret biztosító forrásszerzésről. Forgattunk videókat is az előbújás-kampányunkhoz, melyet hamarosan láthattok majd felületeinken.

Miskolcon a Pride hónap során több programon is résztvehettek. Lesz beszélgetés Lakner Zoltánnal, könyvbemutató Miss Mandarinnal és egy közösségi piknik bográcsozással a Csanyik-völgyben.

Nagyon köszönjük a kedves fogadtatást, a képzés alatti folyamatos, osztatlan figyelmet és együttműködést! Sok sikert kívánunk a jövőbeni programokhoz, és reméljük, hamarosan újra találkozunk!