Itt vagyunk és Megosztjuk az erőt! - Pécs

Március 2-án érkeztünk meg Pécsre, ahol a Wannabe kávézóban két napot töltöttünk a PeMel aktivistáival. Az eseménydús két nap során egy történetmesélő képzésre hívtuk a jelenlévőket, videókat néztünk és beszélgettünk a pécsi közösségépítés lehetőségeiről. Több saját élményeket megosztó videót is felvettünk, amikkel hamarosan találkozhattok előbújás-kampányunk kereteiben.

A PeMel önkéntesei összesen 7 programmal vesznek részt a Pride Hónapon: könyvbemutatóval, flashmobbal, slam poetry esttel, bulival, színházi előadásokkal és kiállítással készülnek. Hogy programjaik és jövőbeni működésük minél sikeresebb lehessen, átbeszéltük a rendezvényszervezés alapjait, de a két nap során a felvonulásszervezés, az önkéntestoborzás, a sajtóval való kapcsolattartás és a forrásteremtés témáiban is sok mindent megosztottunk.

A visszajelzések alapján a pécsi önkéntesek számára a rendezvényszervezésből tartott előadás volt a leghasznosabb, de a forrásteremtés és az önkéntestoborzás anyagában elhangzottakat is hasznosítani tudják majd.

Néhány idézet a visszajelzésekből:

“Köszönjük a felkészültséget, a rugalmasságot, a jó hangulatot.”

“Nagyon tetszett a kötetlen, bátorító stílus, de gondoljátok át az időbeosztást :)”

“Annyira király volt titeket a mi közegünkben, a Wannabe-ben látni. Hihetetlenül szuperek vagytok.”

Nagyon köszönjük a lelkesedést és a közvetlen, barátságos hangulatot a PeMel önkénteseinek! Sok sikert kívánunk a jövőbeni programokhoz, és reméljük, hamarosan újra találkozunk!