Elindult az #azénüzenetem karácsonyi kampány!

Üzenj Te is, adj reményt!

Az együttérzés és odafigyelés jegyében csatlakozz kampányunkhoz, üzenj azoknak, akiknek az ünnepek nem a felhőtlen családi együttlétről szólnak.

Az LMBTQ közösségen belül, de azon kívül is, sokak számára ez az időszak feszültséggel, félelemmel telik. Szeretnénk, ha veled együtt minél többen osztanák meg támogató üzenetüket az ünnepi időszakban, hogy erőt adjunk másoknak, bátorítsuk azokat, akik egyedül érzik magukat. Készíts egy képet, vagy videót magadról, munkahelyi csapatoddal, barátaiddal, családoddal, írj egy rövid üzenetet, és oszd meg a közösségi oldalakon! A posztoláshoz használd a #azénüzenetem #nemvagyegyedül hashtageket.

Az LMBTQ emberek életében fokozottan jelen van a kényszerű titkolózás, az önelfogadás hosszú folyamata, a kirekesztettség érzése, a bántalmazás és önbántalmazás, a szenvedélybetegségek és a szorongás. Ha úgy érzed, hogy neked, vagy környezetedben bárkinek szüksége van segítségre:

http://hatter.hu/lelkisegely
Információs és Lelkisegély Szolgálat elérhetőségei:
Ingyenesen elérhető zöld szám mobilról és a legtöbb szolgáltatótól: 137-37
Normál díjas vonal: +36 1 329 33 80
SKYPE mindennap 18-23 óráig: "segelyvonal"
Chat: http://chat.hatter.hu, hétfőn és szerdán 18-23 óráig
Email: lelkisegely@hatter.hu

 

A HIV-vonal elérhető:
Minden nap 0-24 a +36 (1) 6 333 455, budapesti vonalas tarifával elérhető telefonszámon;
E-mailben a hivvonal@hatter.hu címen


Ha december 24-én nem teheted meg, hogy hazautazz, de szeretnél biztonságos környezetben, kellemesen tölteni néhány órát, látogass el az Aurórába az LMBTQ emberek szülei és támogatói csoport Közösségi Karácsony eseményére: https://www.facebook.com/events/1563795933685951/

#azénüzenetem karácsonyi kampány budapest pride