Köszönjük és nagy taps minden felajánlónak

Nagyon köszönjük, hogy idén még többen, összesen 187-en ajánlottátok fel adótok 1%-át, összesen 965 952 Ft-ot, a Budapest Pride-ot szervező Szivárvány Misszió Alapítványnak. Jövő májusban is gondoljatok ránk és kérjetek másokat is erre, hogy tovább növekedjünk!

Idén minden eddiginél többen ajánlották fel adójuk 1%-át a magyarországi LMBTQ szervezeteknek, ennek segítségével a 2011-es 1,6 millióról 3,6 millió forintra nőtt a tevékenységünkre fordítható bevétel összesen.

Minden évben nagy összegek (10 milliárd forint feletti) vándorolnak az államkasszába, mert sokan nem rendelkeznek a személyi jövedelemadójuk 1%-áról, ráadásul idén közel félmillióan nem rendelkeztek az előző évekhez képest így egy milliárd forinttal kevesebb került felajánlásra civil szervezeteknek, ami nagy csalódás a civil szférának. Mi ennek ellenére is növekedni tudtunk! Ezt nektek köszönhetjük! Ne feledkezz meg rólunk a következő adóbevallásnál sem és kérd meg barátaidat is, hogy támogassák munkánkat, ajánlják fel adójuk 1%-át! 

Ha szeretnél rendszeres havi támogatásotokkal is segíteni, azt is megtheted ezen az oldalon.

Köszönjük!